HEERLIJK AUTORIJDEN BEGINT BIJ VAN HERICK

Begin 2017 opende wij, Herald Hardeman en Dick van der Wilt, Autobedrijf Van Herick in Voorthuizen. Beiden zijn wij van jongs af aan werkzaam in de autobranche, waardoor we nu over een breed scala aan vakkennis beschikken. Van Herick is hét autobedrijf waar wij de betrouwbaarheid, gedrevenheid en het vakmanschap centraal zetten. En dat merkt u!

Als jonge, frisse ondernemers gaan wij de uitdaging aan om de auto te vinden die bij u past. Door onze kennis op een eerlijke manier te gebruiken, proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen. Tijdens de aankoop van uw auto luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeften. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring helpen wij u de juiste keuze te maken. We geven u een passend advies, waarna u uiteraard zelf de grote beslissing neemt. Dat u bij Van Herick altijd met een goed gevoel de deur uit gaat, vinden wij hierbij het belangrijkste.

Naast de verkoop en inkoop van auto’s verzorgen wij ook uw APK-keuring, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het poetsen van de auto. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw auto de aandacht krijgt die hij nodig heeft. Zijn er onverwachte reparaties nodig? Dan ondernemen we alleen stappen in overleg met u. Zo voorkomen we samen onverwachte kosten. We vinden het natuurlijk wel zo prettig als u lang kunt blijven genieten van uw auto én van onze service.

Heerlijk autorijden begint bij Van Herick!

Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite