Ga naar de inhoud

Bij Autobedrijf Van Herick begrijpen we hoe vervelend autoschade kan zijn, daarom staan we klaar om u volledig te ontzorgen gedurende dit proces. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om de schade aan uw auto nauwkeurig te calculeren. Onze medewerkers begeleiden u stap voor stap, inclusief het indienen van de claim bij uw verzekeringsmaatschappij. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar garandeert ook een correcte afhandeling van de administratieve kant.

Zodra de claim is goedgekeurd, zorgen wij ervoor dat uw auto gerepareerd wordt met de hoogste kwaliteitsnormen. Onze goed opgeleide technici werken met moderne apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat uw auto snel en professioneel hersteld wordt. Ons doel is om uw voertuig zo snel mogelijk weer in optimale staat terug te brengen, zodat u weer veilig en met gemoedsrust de weg op kunt.

Kortom, kies voor Autobedrijf Van Herick voor een professionele en zorgeloze afhandeling van autoschade, van calculatie tot reparatie.

Wij zien uit naar uw komst!

Zoeken

Bekijk ons aanbod