Ga naar de inhoud

Het laten uitvoeren van onderhoud aan uw auto is van groot belang om veilig onderweg te zijn, en langer plezier van uw auto te hebben.

Wij adviseren om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw auto, en indien er iets defect is dit tijdig te laten repareren of vervangen door professionals die u kunnen voorzien van het juiste advies. In uw onderhoudsboekje kunt u vinden hoe vaak uw auto onderhoud nodig heeft. Bij de nieuwere auto’s geeft de auto dit vanzelf aan in het instrumenten paneel.

Wij als autobedrijf van Herick staan voor u klaar ongeacht om welk type auto het gaat. Onze speerpunten zijn goede service, heldere en transparante communicatie. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent, als het gaat om het onderhoud van uw auto en de bijbehorende zaken.

Bij het uitvoeren van de APK wordt er wel gekeken naar de veiligheid van uw auto, maar wordt er geen onderhoud uitgevoerd. Daarom is het van groot belang dat u zelf ook met regelmaat uw auto controleert op olie, bandenspanning etc. Tevens is het altijd mogelijk om uw APK te combineren met onderhoud. Zo bent u er zeker van dat uw auto na de keuring weer veilig de weg op kan.

Wij zien uit naar uw komst!

Zoeken

Bekijk ons aanbod