Moderne werkplaats

Naast de in- en verkoop van auto’s verzorgen wij vanuit onze moderne werkplaats APK keuringen en onderhoudsbeurten en reparatie voor een vaste, groeiende klantenkring in Barneveld – Voorthuizen en omgeving.

 

 

Ook voor het vervangen van autobanden, distributieriem vervanging, reparatie en onderhoud aan uw airconditioning of auto-elektronica reparatie

 

 

De ontwikkelingen in de automotive sector gaan snel. Bij van Herick vinden wij goed opgeleide monteurs, die kennis hebben van de nieuwste technieken, erg belangrijk. Zij hebben van de gangbare automerken veel technische kennis in huis. Door het multimerk karakter is elke auto en elke klus weer helemaal anders. Dat geeft doorlopend nieuwe, technische uitdagingen, waardoor onze vakkundige autotechnici hun kennis en passie iedere dag kunnen verbreden!

Om zo onze klanten uitstekend te kunnen helpen. 

 

 

 

Wij beschikken over de meest recente apparatuur voor diagnose en herstel. Verder zijn onze monteurs ook opgeleid om aan Hybride- en EV voertuigen te werken. Zo zijn wij klaar voor de toekomst.Dit maakt dat wij tot één van de meest moderne en complete autobedrijven in de omgeving zijn.

 

 

Ook schadeherstel en poetswerkzaamheden behoren tot onze werkzaamheden.

 

Onze monteurs zijn gek op techniek, ongeacht het automerk. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden en proberen iedere keer weer net dat beetje extra te leveren.

 

Heerlijk samenwerken met de klant staat bij ons centraal.

 

 

Als u auto bij ons in de werkplaats is houden wij u graag mobiel en is er altijd een leenauto ter beschikking

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ?

Neem dan contact met ons op.
telefoon 0342-470025
whatsapp 06-21235807

Maak online een afspraak

Bezig met laden...
Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite