Beoordelingen

Recensie van Mandy

26/10/2020
Goede service, vriendelijk personeel!

Recensie van Peter

26/10/2020
In September een Opel Corsa gekocht . Blij mee. Na een proefrit en een prettig gesprek , wat kleine punten aangegeven over auto. Bij aflevering waren de aangeven punten netjes gemaakt / opgelost. Autobedrijf van Herick bedankt voor de service en klantvriendelijkheid !

Recensie van Rianne

26/10/2020
Leuke Nissan pixo gekocht! Erg goed geholpen in de mooie zaak! Gordelklik was kapot, kreeg netjes en snel thuis een nieuwe bezorgd. Top service!

Recensie van Jacky

20/10/2020
Mooie Hyundai Tucson gekocht. We zijn er superblij mee. Betrouwbaar en net personeel, keurig geholpen. Auto brandschoon mee gekregen. Een aanrader voor wie op zoek is naar een occasion.

Recensie van Kor Groeneweg

29/09/2020
bij dit bedrijf een Alfa Mito gekocht , zeer net bedrijf met vriendelijk en correct personeel , moet nog wel wennen aan de Alfa omdat vorige auto best wel groter en comfortabeler was (Mazda 6 gh )maar tot nu zijn wij nog steeds zeer tevreden en kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden

Recensie van Henk de Jong

15/09/2020
In één woord een geweldige bedrijf.

Recensie van Peter B.

25/07/2020
Een tijdje geleden als extra auto een supermooie kanariegele citroen DS3 gekocht. Gewoon een topkarretje voor een nette prijs en geen mooie verkooppraatjes, maar zoals het hoort een eerlijk verhaal. Mooi autobedrijf dat gemaakte afspraken netjes nakomt, top!

Recensie van Jan. B.

20/07/2020
We hebben 20 juni bij Van Herick een mooie K.I.A. sportage gekocht. We hadden s morgens een afspraak gemaakt om te komen kijken. We werden keurig ontvangen met een kop koffie. We hebben met Dick de deal kunnen maken zeer betrouwbaar. Hele goede indruk eerlijk en oprecht,

Recensie van Michael de Zwart

06/07/2020
We waren eigenlijk nog niet opzoek naar een andere auto totdat ik per toeval een mooie auto (Hyundai IX20) op internet voorbij zag komen. Met de eigenaar een afspraak gemaakt voor een proefrit. Het was voor het eerst dat we als mensen bij een garage werden behandeld i.p.v. kopende objecten die eens flink uitgemolken konden worden! Verkoper (eigenaar) is een eerlijke man die met je meedenkt. We kwamen zeer snel tot een deal en de auto werdt pico bello zoals afgesproken afgeleverd. Week later moesten we helaas terug omdat er gekraak uit de achterbak kwam. Ze deden totaal niet moeilijk en kregen de auto niet eerder terug voordat het opgelost was. Autobedrijf van Herick bedankt voor de goede service en wie weet tot de volgende auto.

Recensie van Cees en Stéphanie

02/07/2020
Wij waren op zoek naar een BMW met een beetje vermogen en kwamen terecht bij Van Herick. Ondanks dat we onverwachts langskwamen mochten we toch een proefrit maken, wat een goede service. We hadden nog een paar restpuntjes maar die zijn perfect opgelost plus nog wat extra's. Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken en een prachtig nieuw pand. Veel succes met jullie bedrijf!

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite