Beoordelingen

Recensie van Joyce

04/03/2024
Vanmorgen erg fijn geholpen bij de aanschaf van een suzuki swift. Prachtige garage, vriendelijk personeel en mooie autos! En ook nog een lekker flesje meegekregen na aankoop! Super leuk!

Recensie van Nelly Voskamp

24/02/2024
Vanmorgen mijn rode VW Up opgehaald. Tijdens de verkoop 2 weken geleden heel vriendelijk en goed geholpen door Wouter. Vanmorgen stond de auto klaar met een strik erop. Heel leuk. Echt een autobedrijf om terug te komen.

Recensie van Frans van Els

14/02/2024
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Komen de afspraken volledig na. Top bedrijf!!

Recensie van Ben Heyes

12/01/2024
Onlangs een auto gekocht citroen C3 geholpen door Henk Jan hij komt zijn afspraken na. Hij heeft geduld en help het probleem op te lossen die ik had bij een andere auto had. Heb nu veel plezier met de citroen C3. Bedankt Henk Jan kom graag weer terug bij jullie.

Recensie van Anita

08/12/2023
Vorige week een Seat Leon gekocht. Gelijk een goede indruk van de verkoper Wouter. Super vriendelijk en goed geholpen. Na de aankoop bleek er een defect aan de auto te zijn. Super goede communicatie gehad met Herwin. En heeft hij dit super professioneel weten te verhelpen . Jongens heel erg bedankt voor jullie vriendelijkheid en super goede snelle service. Jullie zijn zeker een aanrader!!

Recensie van Leo Coopmans

25/05/2023
4 weken geleden een Ford Focus stationwagen gekocht. Vanaf minuut 1 een supergoede indruk, vriendelijk en deskundig personeel. Na de aankoop bleek er een defect te zijn aan de airconditioning. Dit hebben ze vakkundig en super klantvriendelijk verholpen. Service is echt een topper binnen dit bedrijf. Wat mij betreft een echte aanrader.

Recensie van (Cor) Brandwijk-Coaching

23/03/2023
Twee weken geleden is mijn prachtige Volvo XC60 R-design afgeleverd door Dick. Wat een super fijne professionele garage. Heel goed bereikbaar voor persoonlijke vragen en wensen. Eerlijke en betrouwbare manier van service. Dat maakt het kopen van een auto nog leuker. Dank!

Recensie van Gerlize

11/02/2023
Onlangs een Renault Twingo gekocht, supergoed geholpen en heb veel plezier van mijn auto. Echt een aanrader!

Recensie van Hendrik van de Ridder

19/12/2022
Eerlijk, betrouwbaar garagebedrijf. Zowel in aankoop en verkoop als in onderhoud. Degelijk, transparant en gemoedelijke sfeer. Van harte aanbevolen.

Recensie van Lisette

07/10/2022
Enorm vriendelijke service, fijne ervaring gehad bij Van Herick.

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite