Beoordelingen

Recensie van Lisette

07/10/2022
Enorm vriendelijke service, fijne ervaring gehad bij Van Herick.

Recensie van Arie kleijer

27/08/2022

Recensie van R. Tuitert

16/08/2022
Na vriendelijk ontvangst en duidelijke communicatie hebben we met alle vertrouwen onze nieuwe Renault Clio gekocht. Bedankt Henk-Jan voor de goede zorgen

Recensie van Paul van werven

25/07/2022
Onlangs een Alfa Romeo Mito gekocht en na korte tijd de koppeling eruit. Kan de garage niet weten wanneer deze kapot gaat Ik heb gebeld en samen tot een oplossing gekomen. Keurig geholpen dus we komen zeker terug wanneer we voor een andere auto gaan kijken. Jongens bedankt!!

Recensie van Robin

23/07/2022
2,5 week terug een auto hier gekocht. Nette service en zeer vriendelijk behandeld. We konden de auto al binnen 1 dag ophalen. Zeker een aanrader!

Recensie van Henk Barten

18/07/2022
Top service, staan altijd voor je klaar, niets is teveel! Leenauto heel flexibel geregeld, bedankt!

Recensie van Limburgia Barneveld

13/07/2022
Afgelopen Vrijdag voor het eerst bij van Herick in Barneveld geweest. Prachtig bedrijf met een ruime keuze aan occasions. Erg goed geholpen en een leuk gesprek gehad met Henk-Jan. De deal was snel gesloten en de auto kon meteen mee. Perfect ! Mijn volgende auto koop ik zeker weer hier.

Recensie van Jeffrey en Demi

05/07/2022
Wij hebben een prachtige Peugeot gekocht bij Van Herick. We werden fijn ontvangen en goed geadviseerd. Topservice, mooie zaak, professioneel en zeer vriendelijk. Extra dank aan de topper Wouter die ons heeft geholpen!! Van Herick is zeker een aanrader!

Recensie van Familie Wilschut

25/04/2022
Perfect geholpen, fijn bedrijf met top medewerkers. We komen hier in de toekomst zeker nog eens terug.

Recensie van Bibo

14/04/2022
Mijn vriend deed een aankoop online bij van Herick. Vol enthousiasme kwam hij de auto ophalen. Bij deze ophaal, constateerde ik helaas was gebreken bij de auto waar ik persoonlijk niet akkoord mee was. Maar, he... het was niet mijn auto. Bij thuiskomst gaf mijn partner aan hier zelf ook niet echt blij mee te zijn maar niemand voor de schenen wou schoppen. Waarop ik heb besloten te mailen. Ik kreeg contact met de heer Dick. Na 2 a 3 mails heen en weer, werd ik afgelopen maandag gebeld met de vraag wanneer de auto terug kon komen. Omdat wij met een nogal strakke en krappe tijdsplanning zaten werd meteen alles aan de kant geschoven en konden wij hem dinsdag al brengen. De verwachting was op donderdag klaar. Ze belde ons verassend woensdag al op dat de auto klaar was. Zojuist is de auto opgehaald en kan niks anders zeggen dan dat ik mijn eerdere mening heb omgedraaid en echt tevreden ben over de manier hoe dit is opgelost! Bedankt!

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite