Beoordelingen

Recensie van Siliya Timisela

20/01/2022
2 weken terug een Peugeot 108 gekocht. Super tevreden met de communicatie. Je wordt heel goed geholpen, vriendelijk personeel!

Recensie van Dirk en Anita

19/01/2022
Eind december een mooie Volvo gekocht bij Van Herick. Je voelt je hier welkom. Dick heeft ons heel goed geholpen, bedankt!

Recensie van Anja

10/12/2021
Nu twee weken trotse bezitter van een peugeot Wij hebben het ervaren als een betrouwbaar ,klantvriendelijk bedrijf

Recensie van Veerle, Yvonne en Corne Broeders

19/10/2021
Volkswagen Golf gekocht bij Dick. Dick nam alle tijd voor ons en gaf ons goed advies. Deze garage is zeer betrouwbaar en gaat voor kwaliteit. Wij gaan Autobedrijf Van Herick aan iedereen aanbevelen, die op zoek is naar een goede en betrouwbare auto. Dick, bedankt !

Recensie van Hans

20/09/2021
Mooie Kia Picanto gekocht bij Van Herick. Professioneel en zeer prettig door Wouter geholpen tijdens het proces. Ook toen achteraf bleek dat enkele zaken aandacht nodig hadden is dit zeer goed opgelost. Het bedrijf staat voor kwaliteit en handelt er ook naar. In en om het bedrijf geeft alles een goede en opgeruimde indruk. Wat mij betreft een aanrader.

Recensie van Erwin

30/08/2021
Klantvriendelijk. Betrouwbaar. Vriendelijk. Geïnteresseerd. De tijd nemen. Eerlijk verhaal. Met een heel goed gevoel hier een heel mooie Seat gekocht. Ik zal van de Herick absoluut aanraden bij familie en vrienden.

Recensie van Arjan en Irene Holwerda

09/08/2021
De tweede auto gekocht bij deze super garage !!! Een team van toppers, die in een gezellige sfeer helpen, en ons wederom een heerlijke auto hebben geleverd… Echt een aanrader !!!! Dank jullie wel, en tot snel!!!!

Recensie van Laura

22/07/2021
Enkele weken geleden mijn eerst auto gekocht bij van Herick. Ze waren ontzettend vriendelijk en vakkundig. Ze nemen echt de tijd voor je om te zorgen dat je een, voor jou, goede keuze kan maken. Ook na de koop goed geholpen toen er een probleem was met de accu, zonder kosten of problemen zo vervangen. Ik heb er maar 1 woord voor: geweldig! Ik zou iedereen aanraden om hier een auto te kopen.

Recensie van Sanne

14/07/2021
Paar weken terug mijn eerste auto gekocht bij van Herick. Super fijne Renault clio! Hij werd erg netjes afgeleverd en rijd super goed. Geen één mankement aan!

Recensie van Clemens en Andrea

31/05/2021
We hebben hier onze Volvo gekocht. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Je bent hier welkom en je kunt hier rustig rondkijken. Deze garage is een aanrader.

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite