Beoordelingen

Recensie van Jorni Limburg

09/12/2019
Afgelopen zaterdag een auto gekocht bij dit bedrijf. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het bedrijf ziet er erg netjes uit en de auto is keurig met een beurt afgeleverd. Ik ben erg tevreden en raad iedereen aan om hier een auto te kopen. Bedankt voor de goede service!

Recensie van Esther & Rob

02/12/2019
Ben je op zoek maar een nette occasion? Dan ben je aan het juiste adres bij Autobedrijf van Herick. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De auto’s en het terrein zien er verzorgd en netjes uit, en de service was uitstekend bij aflevering van onze nieuwe auto. Een echte aanrader dus!!

Recensie van Jet en Wim Bömer

27/11/2019
Een groot aantal prachtige , aantrekkelijk geprijsde occasions en een prettig, vakkundig en duidelijk advies hebben ons overtuigd om bij Van Herick een auto aan te schaffen. Als u op zoek bent naar een goede auto moet u dit bedrijf zeker bezoeken !

Recensie van Rob Stoffer

25/11/2019
Top bedrijf aardige mensen

Recensie van John en Suzanne (Almere)

07/11/2019
Eerst zijn wij de recensies gaan lezen voordat we bij Autobedrijf van Herick langsgingen. Daar werd de vriendelijke klantbejegening direct bevestigd. De Nissan Qashqai+2 werd zeer netjes afgeleverd met een servicebeurt. Wij zouden dit autobedrijf absoluut aanraden.

Recensie van Auke en Louise Rameau, Harderwijk

22/10/2019
Als je op zoek bent naar een andere auto, is autobedrijf van Herick een echte aanrader. Via internet hadden wij ons oog laten vallen op een mooie Opel Corsa en na het maken van proefrit waren wij verkocht. We zijn er heel prettig geholpen en de auto is perfect afgeleverd. een dikke pluim voor dit bedrijf!!!!

Recensie van Simone van den Top

12/10/2019
28 september mn nieuwe auto gekocht bij van Herick. Super vriendelijk geholpen. En in overleg ook voor 2 dagen nog een leen auto gehad. Auto stond op de dag van ophalen schoon en wel klaar, extra stukje service wat gewaardeerd wordt. Helemaal blij met mn nieuwe auto.

Recensie van Remko en Anja Lusink

26/09/2019
Afgelopen zaterdag een auto gekocht bij van Herick. Zeer vriendelijk en netjes geholpen. Deze garage doet er alles aan om hun auto's goed aan de man te brengen. Zowel van binnen als van buiten worden ze op een zeer hoog niveau aangeboden. Wij zijn zeer tevreden over hun vakkundigheid en de nette uitstraling van deze garage . Voor ons 5 sterren plus

Recensie van Adrie & Cynthia

21/09/2019
Super vriendelijk en capabel personeel die je goed helpen en te woord staan. Service is uitstekend. We genieten volop van onze mooie auto dankzij dit bedrijf.

Recensie van C. van Koesveld

20/09/2019
Maandag langs geweest om naar een auto te kijken die ik het weekend online gezien had. Duidelijk en eerlijk geholpen! Vanavond auto op kunnen halen. Ik ben zeer tevreden en zal het iedereen aanraden om bij deze mannen langs te gaan.

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite