Beoordelingen

Recensie van Cees en Stéphanie

02/07/2020
Wij waren op zoek naar een BMW met een beetje vermogen en kwamen terecht bij Van Herick. Ondanks dat we onverwachts langskwamen mochten we toch een proefrit maken, wat een goede service. We hadden nog een paar restpuntjes maar die zijn perfect opgelost plus nog wat extra's. Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken en een prachtig nieuw pand. Veel succes met jullie bedrijf!

Recensie van Miranda

12/06/2020
Eindelijk mijn droom auto gekocht fiat 500, de kleine dingetjes eraan voor het ophalen keurige in orde! Voelt goed als bedrijf vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Echt een aanrader.

Recensie van Stephana

03/06/2020
Eind mei een auto gekocht bij van Herick. Op de valreep (vlak voor sluitingstijd), vanuit openheid en transparantie, een proefrit kunnen maken. Van Herick heeft een duidelijke visie gebaseerd op eerlijkheid en wederzijds vertrouwen. De auto is netjes afgeleverd en rijdt tot dusver als een zonnetje. Mocht er wel iets zijn, dan zijn wij ervan overtuigd dat we er samen uit zullen komen. Graag komen wij terug bij van Herick!

Recensie van Koos van Amersfoort

25/05/2020
Begin mei een Hyundai ix 35 gekocht. Keurige auto. Slijtplek in de bestuurdersstoel en witte nummerplaat ontbrak. Na toezegging reparatie gekocht, bij aflevering was alles keurig in orde. Zeer tevreden over de hele behandeling en klantvriendelijkheid.

Recensie van Iris

19/05/2020
In februari een auto gekocht bij van Herick. Tijdens de eerste warmere dagen dit jaar in mei bleek de airco helaas niet te werken. Vandaag langs geweest en super geholpen bij het oplossen. Bedankt voor de fijne service en net dat stapje extra. Wij komen zeker terug!

Recensie van Gerrie van t Hul

18/05/2020
Goed en betrouwbaar bedrijf.

Recensie van Nico

12/05/2020
Afgelopen week voor de tweede keer een auto bij van Herick gekocht. Net als de vorige keer wordt je vriendelijk, eerlijk en behulpzaam te woord gestaan. Een vertrouwd en betrouwbaar autobedrijf waar ze meedenken en auto's voor een deugdelijke prijs verkopen. De auto is, volgens de gemaakte afspraken, keurig afgeleverd. Top service en een absolute aanrader als je op zoek bent naar een occasion of voor reparatie. 5 sterren autobedrijf!

Recensie van Emiel

11/05/2020
In november 2017 een BMW 325i gekocht bij Van Herick. Na enkele weken problemen met de automatische versnellingsbak helaas. Echter hebben ze dit heel netjes verholpen en rijd ik nog steeds met plezier in deze auto!

Recensie van L.A Wesselink

11/05/2020
Erg prettig geholpen, alle tijd werd genomen en ook leuk en sportief in de onderhandelingen. Een vertrouwd adres, met nu een prachtige nieuwe locatie!

Recensie van Manon uit Limburg

31/03/2020
Zeer goed geholpen. Vriendelijk personeel. En super auto. Keurig netjes afgeleverd. Top garage. Iedereen aanbevelen.

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite