Beoordelingen

Recensie van Clemens en Andrea

31/05/2021
We hebben hier onze Volvo gekocht. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Je bent hier welkom en je kunt hier rustig rondkijken. Deze garage is een aanrader.

Recensie van Luuk Bosscha

24/05/2021
Professioneel advies van Hendrik-Jan; hij nam alle tijd voor mij en gaf mij uitstekend advies. Renault Kadjar gekocht met weinig km, prima auto. Twee keer een proefrit gemaakt en we waren er snel uit met de inruil

Recensie van Anoniem

17/05/2021
Professioneel advies van Hendrik-Jan; hij nam alle tijd voor mij en gaf mij uitstekend advies. Aanrader!!

Recensie van Esther Koelewijn

22/03/2021
2 maanden geleden een Opel Astra station gekocht. Bevalt super goed. Hele vriendelijke ontspannen verkoper die een eerlijk verhaal verteld.

Recensie van Christine

11/03/2021
Leuke ford Ka gekocht, bleek vlak na aankoop nog wat mee te zijn, kon dezelfde dag nog komen en probleem werd direct verholpen plus preventief nog wat extra. Vriendelijke mensen

Recensie van Jan en Carla

25/01/2021
Suzuki SX4 gekocht. Zeer betrouwbaar, vriendelijk , goede service. Goede garantie, die ze ook nakomen. Top bedrijf! Een echte aanrader om daar een auto te kopen.

Recensie van Theo en Henriette

22/01/2021
Vorige week een Peugeot 208 gekocht, fijne verkoper die ons een eerlijk verhaal over de auto vertelde en ons verzekerde, dat als er iets met de auto mocht zijn, terug mochten komen en dan werd het opgelost. Nu was er inderdaad iets niet in orde met de remmen. Geen probleem, afspraak gemaakt en het euvel is met nieuwe materialen opgelost zonder kosten. Onze volgende auto zullen wij hier zeer zeker weer kopen, top bedrijf, vriendelijk personeel.

Recensie van Ronald en Monique Wolfraad

13/01/2021
Vandaag onze BMW ingeruild voor een mooie BMW 320 station. We hebben hier eerder een auto ingeruild en ook deze keer hebben we een realistisch prijsvoorstel gekregen. De linkerspiegel werkte niet goed dat direct werd gerepareerd. Eerlijk verhaal, vriendelijk, open en transparant, alle informatie klopte, kortom: een hele fijne klantbenadering. Alles werd direct geregeld. Bedankt Dick, we gaan voorlopig genieten van ons nieuwe karretje. Voor een volgende auto komen we zeker bij jullie terug!

Recensie van A.Dericks

09/01/2021
Banden gekocht bij thuiskomst bleken ze niet goed te passen. De volgende dag terug gegaan. Banden geruild!, Om zeker te zijn dat ze pasten zijn ze ook gemonteerd. Terwijl wij aan de koffie zaten. Fantastisch geholpen , vriendelijk en vlot. Het bedrijf is ruim, schoon en is een echte aanrader!!!

Recensie van Nip

07/01/2021
Renault Twingo gekocht bij Autobedrijf van Herick. Super vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en flexible. Na een proefrit een prettig gesprek waarna, enkele dagen later, een prima aflevering volgde. Autobedrijf van Herick bedankt voor de service en klantvriendelijkheid !

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite