Beoordelingen

Recensie van Rosalie van Grootheest

31/05/2019
Dit autobedrijf is voor iedereen zeer aan te raden! Veel plezier van mijn auto en goede service! Echt vijf sterren waard!

Recensie van Kelly

31/05/2019
Het is alweer een paar weken gelden dat ik een mooie Citroën C3 VTI heb gekocht bij Van Herick. Ik ben erg prettig geholpen, op vragen kreeg je duidelijke antwoorden. Dat gaf een betrouwbaar gevoel. Ook na de aankoop perfecte service, met de afleverbeurt maar ook de hulp voor een extra sleutel. Zeker een bedrijf waar je terugkomt voor een nieuwe aankoop.

Recensie van Sabine

06/04/2019
Vandaag een mooie Cooper S gekocht bij Van Herick! Heel fijn geholpen, er wordt echt tijd voor je gemaakt! Voor mij een dikke 10 en zeker aan te raden.

Recensie van Roland Loos

28/03/2019
Servicegericht autobedrijf. Verbeterpunten van mijn aangeschafte occasion na oplevering allemaal opgelost. Prettige communicatie, betrouwbare mannen, ik zou haast zeggen; logisch in Voorthuizen. De aangeboden auto's staan allemaal netjes op "de plaat", vrijblijvend rondkijken is geen probleem. Doe dat gerust.

Recensie van Scholten

21/03/2019
Vanmiddag een VW Up afgehaald, en vind het wel even de moeite waard om even een recensie te schrijven. Tot op heden een prima service ervaren, mooie auto afgehaald en rijdt tot nu toe ook prima.

Recensie van Mark en Lianne

02/02/2019
Vorige week hebben wij onze Seat Leon bij van Herick gekocht. Wij werden vriendelijk te woord gestaan en uitvoerig geholpen door Kees-Jan. De auto was volledig nagezien, voorzien van nieuwe bandjes en vloeistoffen en netjes gepoetst. Kees-Jan had een duidelijk en eerlijk verhaal en vroeg een nette prijs, daarbij hing er een heel ongedwongen sfeer en niet opdringerig. Na een kop koffie hebben we de deal rondgemaakt. Kortom: zeer aan te bevelen!

Recensie van Familie Meijerhof

31/12/2018
Vorige week onze Skoda bij dit bedrijf gekocht. We zijn tijdens ons bezoek vriendelijk te woord gestaan en goed voorzien van de nodige informatie. Thuis aangekomen bleek er een klein probleem te zijn met de ramen. Na goed overleg hebben wij dit hier in de buurt kosteloos kunnen laten verhelpen. Een jong bedrijf met vakbekwaam personeel en goede service, zeker een aanrader!

Recensie van Lydia Trap

22/11/2018
Super bedrijf, hebben mij heel fijn geholpen bij het zoeken van een auto, nemen de tijd om dit ook goed te regelen met je en contact over en weer was heel prettig. Een open en eerlijke sfeer. Ben weggegaan met een mooie en betrouwbare Opel Corsa.

Recensie van Erno

12/11/2018
Wij hebben een goede en betrouwbare auto bij hun gekocht. Ze leveren een goede service! En ze komen hun afspraken na. Zeer vriendelijk bedrijf.

Recensie van Marlie

06/11/2018
Een paar weken geleden een prachtige Renault Clio Estate gekocht bij van Herick. Erg vriendelijke mensen en een fijne proefrit gemaakt. Eenmaal thuis aangekomen, bleek er toch iets aan de hand te zijn met de auto. Na één telefoontje konden we de auto langs brengen en hebben wij een leenauto meegekregen. Alles is kosteloos afgehandeld, hartstikke netjes! Medewerkers denken mee en zijn erg vriendelijk. Bedankt voor de goede service!

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite