Beoordelingen

Recensie van Simone van den Top

12/10/2019
28 september mn nieuwe auto gekocht bij van Herick. Super vriendelijk geholpen. En in overleg ook voor 2 dagen nog een leen auto gehad. Auto stond op de dag van ophalen schoon en wel klaar, extra stukje service wat gewaardeerd wordt. Helemaal blij met mn nieuwe auto.

Recensie van Remko en Anja Lusink

26/09/2019
Afgelopen zaterdag een auto gekocht bij van Herick. Zeer vriendelijk en netjes geholpen. Deze garage doet er alles aan om hun auto's goed aan de man te brengen. Zowel van binnen als van buiten worden ze op een zeer hoog niveau aangeboden. Wij zijn zeer tevreden over hun vakkundigheid en de nette uitstraling van deze garage . Voor ons 5 sterren plus

Recensie van Adrie & Cynthia

21/09/2019
Super vriendelijk en capabel personeel die je goed helpen en te woord staan. Service is uitstekend. We genieten volop van onze mooie auto dankzij dit bedrijf.

Recensie van C. van Koesveld

20/09/2019
Maandag langs geweest om naar een auto te kijken die ik het weekend online gezien had. Duidelijk en eerlijk geholpen! Vanavond auto op kunnen halen. Ik ben zeer tevreden en zal het iedereen aanraden om bij deze mannen langs te gaan.

Recensie van Carlijn

21/08/2019
Super tevreden over dit nette bedrijf! Ze hebben mij helpen zoeken naar een passende auto en deze perfect afgeleverd. Toen er na het afleveren iets mis ging met de auto kon ik meteen terug komen om het probleem te laten verhelpen. De mannen bij dit bedrijf zijn ontzettend aardig en gedreven. Bedankt voor alle goede service!

Recensie van Arjan & Irene (Oldehove GR.)

12/08/2019
Werkelijk een super bedrijf!! Heel mooi aanbod van hele nette auto’s in verscheidene prijsklassen. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel waar het enthousiasme van af spat!! Tijdens vakantie in het mooie Voorthuizen wezen buurten bij dit bedrijf, en het gevoel was gelijk goed. Een paar weken later onze super mooie “Opel Astra Sports tourer” aangeschaft bij dit bedrijf., en werkelijk al verliefd op de auto voor we weer in het Noorden terug waren. Echt een hele dikke pluim voor de afhandeling en service van dit team van toppers!!! Heel erg bedankt voor ons witte pareltje!! Hier gaan we heel veel plezier mee beleven. Over een paar weken gaan we er mee naar Noorwegen., en daar heerlijk rondtrekken. De lekkere babbelaar (die we er bij kregen) gaat mee!! Bedankt heren, voor onze stoere, mooie, ruime bolide!!!

Recensie van Aarntzen

09/08/2019
Op internet zag ik een mooie en scherp geprijsde occasion in nette staat. Via de whatsapp app (gemakkelijk) contact gelegd ivm beschikbaarheid. Aldaar na een duidelijk en transparant gesprek over de inruilwaarde van mijn vorige auto een proefrit gemaakt! Uiteindelijk tot koop over kunnen gaan na een prettig en helder gesprek met daarin (wat) onderhandelingsruimte en gemaakte afspraken! Dit autobedrijf komt betrouwbaar over en komen uiteindelijk na wat ze beloven.. Tevreden dus!

Recensie van Jeroen

06/08/2019
Goed en vriendelijk geholpen. Auto is netjes afgeleverd. Het bedrijf geeft een betrouwbare indruk.

Recensie van Caroline

22/07/2019
Top bedrijf! Hebben mij aan een mooie nette auto geholpen. Netjes afgeleverd. En goede service. Zeer tevreden!!

Recensie van Karola

22/07/2019
Goede service! Geven je de ruimte om rond te kijken maar staan ook meteen klaar wanneer je vragen hebt. Met plezier een auto gekocht bij Van Herick.

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite