Beoordelingen

Recensie van Ronald en Monique Wolfraad

13/01/2021
Vandaag onze BMW ingeruild voor een mooie BMW 320 station. We hebben hier eerder een auto ingeruild en ook deze keer hebben we een realistisch prijsvoorstel gekregen. De linkerspiegel werkte niet goed dat direct werd gerepareerd. Eerlijk verhaal, vriendelijk, open en transparant, alle informatie klopte, kortom: een hele fijne klantbenadering. Alles werd direct geregeld. Bedankt Dick, we gaan voorlopig genieten van ons nieuwe karretje. Voor een volgende auto komen we zeker bij jullie terug!

Recensie van A.Dericks

09/01/2021
Banden gekocht bij thuiskomst bleken ze niet goed te passen. De volgende dag terug gegaan. Banden geruild!, Om zeker te zijn dat ze pasten zijn ze ook gemonteerd. Terwijl wij aan de koffie zaten. Fantastisch geholpen , vriendelijk en vlot. Het bedrijf is ruim, schoon en is een echte aanrader!!!

Recensie van Nip

07/01/2021
Renault Twingo gekocht bij Autobedrijf van Herick. Super vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en flexible. Na een proefrit een prettig gesprek waarna, enkele dagen later, een prima aflevering volgde. Autobedrijf van Herick bedankt voor de service en klantvriendelijkheid !

Recensie van Sylvia

24/12/2020
Top service! Vandaag voor de tweede keer een auto ingeruild voor een andere auto, was geen enkel probleem en beide keren een nette aflevering ervaren! Komen hier in de toekomst zeker weer terug.

Recensie van Clinton Rodgers

24/12/2020
Sinds gister eigenaar van de Golf 6 variant. Fijne auto, zijn er heel erg blij mee! Dit onze 2e auto die we gekocht hebben. In de toekomst zijn wij zeker bij van Herick van de partij. En zeker een dikke duim omhoog voor Henk-Jan, top verkoopadviseur!!!

Recensie van Fred.K

24/12/2020
Super team!!

Recensie van Richard Maas

30/11/2020
Wat een service....staan altijd voor je klaar,hier is de klant echt koning.

Recensie van Mandy

26/10/2020
Goede service, vriendelijk personeel!

Recensie van Peter

26/10/2020
In September een Opel Corsa gekocht . Blij mee. Na een proefrit en een prettig gesprek , wat kleine punten aangegeven over auto. Bij aflevering waren de aangeven punten netjes gemaakt / opgelost. Autobedrijf van Herick bedankt voor de service en klantvriendelijkheid !

Recensie van Rianne

26/10/2020
Leuke Nissan pixo gekocht! Erg goed geholpen in de mooie zaak! Gordelklik was kapot, kreeg netjes en snel thuis een nieuwe bezorgd. Top service!

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite