Beoordelingen

Recensie van Familie Wilschut

25/04/2022
Perfect geholpen, fijn bedrijf met top medewerkers. We komen hier in de toekomst zeker nog eens terug.

Recensie van Bibo

14/04/2022
Mijn vriend deed een aankoop online bij van Herick. Vol enthousiasme kwam hij de auto ophalen. Bij deze ophaal, constateerde ik helaas was gebreken bij de auto waar ik persoonlijk niet akkoord mee was. Maar, he... het was niet mijn auto. Bij thuiskomst gaf mijn partner aan hier zelf ook niet echt blij mee te zijn maar niemand voor de schenen wou schoppen. Waarop ik heb besloten te mailen. Ik kreeg contact met de heer Dick. Na 2 a 3 mails heen en weer, werd ik afgelopen maandag gebeld met de vraag wanneer de auto terug kon komen. Omdat wij met een nogal strakke en krappe tijdsplanning zaten werd meteen alles aan de kant geschoven en konden wij hem dinsdag al brengen. De verwachting was op donderdag klaar. Ze belde ons verassend woensdag al op dat de auto klaar was. Zojuist is de auto opgehaald en kan niks anders zeggen dan dat ik mijn eerdere mening heb omgedraaid en echt tevreden ben over de manier hoe dit is opgelost! Bedankt!

Recensie van Frank

12/03/2022
Vandaag onze VW up opgehaald... Hele goede service en klantvriendelijkheid... Heel erg verrast bij aflevering van de Up..Er lag een leuke strik op de auto . Dit autobedrijf is zeker aanbevolen voor mensen die eerlijk behandeld willen worden... Ga zo door... M.v.g. Er lag een leuke strik op de auto en de vriendelijke verkoper

Recensie van JR

16/02/2022
Zeer degelijk modern en klantvriendelijk bedrijf. Hebben een witte VW Tiguan gekocht. Prima prijs voor onze ingeruilde auto, nette aflevering, voor de veiligheid 2 nieuwe banden er op gezet. Goede garantie afspraak kunnen maken en na 1 dag nog een extra accessoire gemonteerd zonder meer kosten. Hulde Henk Jan.

Recensie van Robert Nunspeet

14/02/2022
Top bedrijf! Dit zijn mensen die hun afspraken nakomen! Eind vorig jaar een Volkswagen touran gekocht, na twee dagen stond ik helaas stil, maar de service was fantastisch, de auto werd opgehaald en we kregen een leen auto. Alles keurig opgelost! Een dikke 10! Ga zo door.

Recensie van Tim Maasland

14/02/2022
Een mooie Seat Ibiza gekocht bij Van Herick!. Naar mijn mening een goed en eerlijk bedrijf, ze leveren goede service en verkopen mooie auto’s van goede kwaliteit. Ik zou daarom iedereen aanbevelen om hier hun auto te kopen, van mij krijgen ze een dikke 10!!.

Recensie van Ferry Bakker

14/02/2022
Twee weken terug een Peugeot 208 gekocht, nette correcte en eerlijke verkoper! Tot nu toe zeer tevreden, absoluut een bedrijf waar ik terug ga komen.

Recensie van Jasper van der Weijden

31/01/2022
Vorig jaar een mooie Peugeot 3008 gekocht. Vorige week terug geweest met een defect aan de achteruitrijcamera. Auto achtergelaten, gratis vervangende auto mee, eind van de dag weer een werkende camera en dat alles als service! Bedankt Herald en Dick, top service!

Recensie van Siliya Timisela

20/01/2022
2 weken terug een Peugeot 108 gekocht. Super tevreden met de communicatie. Je wordt heel goed geholpen, vriendelijk personeel!

Recensie van Dirk en Anita

19/01/2022
Eind december een mooie Volvo gekocht bij Van Herick. Je voelt je hier welkom. Dick heeft ons heel goed geholpen, bedankt!

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite